Перегляд книги

І.С. Полікарпов , А.П. Закусилов Ідентифікація товарів. підручник Київ: Центр навчальної літератури. 2005р. 344с., тип переплетіння: тверда обкладинка.

Категорiя: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Підручники та посібники для студентів ;

Місце походження товару: Украина

Мова: українська

Опис: Полікарпов І., Закусілов А. Ідентифікація товарів: Підручик. У підручнику наведені відомості про загальні проблеми розпізнавання образів, ідентифікацію товарів та простежуваність товарних партій, критерії ідентифікації та її загальне забезпечення, зв'язок ідентифікації з сертифікацією продукції, фальсифікацію товарів, грошових знаків та цінних паперів. Підручник призначений для студентів спеціальностей ''Товарознавство та експертиза в митній справі'', ''Експертиза товарів та послуг'', ''Товарознавство та комерційна діяльність'', інших товарознавчих та економічних спеціальностей, пов'язаних зі сферою торгівлі.

Стан: хорошее.очень хорошее.

Опис продавця: Зміст:Проблеми розпізнавання образів, Ідетифікація товарів та простежуваніст товарних партій.Товарна інформація. Маркування як засіб товарної інформації.Інформаційні знаки.Технічні документи.Ідентифікація як складова сертифікації продукції. Фальсифікація товарів.Ідентифікація грошових знаків та цінних паперів. Список рекомендованих джерел.

(Продавець: valeri)

Ціна 500,00 грн.

До замовлення прочитайте опис продавця!

БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ

Позначене * обов`язково для заповнення

Увага! Вводьте правильну адресу електронної пошти. За цією адресою з Вами зв`яжеться продавець.

Я не робот
Будь ласка, підтвердіть, що Ви не робот.
Для того, щоб не проходити цю перевірку, Ви можете зареєструватися або увійти.

 Переконливе прохання: під час замовлення повідомляйте продавцеві Ваш номер телефону. Номер телефону одержувача вимагають поштові служби під час відправлення замовлення і він дозволить продавцю зв'язатися з Вами, якщо не пройде е-мейл. Ваш номер телефону на сайті Букініст не публікується у вільному доступі.