Перегляд книги

Бетелл Николас Последняя тайна Москва: Новости. 1992р. 256с., тип переплетіння: м`яка обкладинка.

Категорiя: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Політологія, геополітика, дипломатія; WW2 Друга Світова війна 1939-1945 рр..; Революційні групи, повстанські загони, партизани, індивідуальні та групові акти терору та саботажу;

Місце походження товару: Россия

Мова: російська

Опис: На основі даних британських архівів автор відтворює трагічні події репатріації громадян і негромадян СРСР, що опинилися на території Європи одразу по закінченні 2-ої світової війни: колишніх військовополонених, остарбайтерів, учасників військових формувань, що воювали на боці вермахту, та інших категорій. Щодо змісту дивіться фото.

Стан: Стан переплетення задовільний, сторінковий блок тримається у купі, але є пошкодження у місці підшивки, викликані нормальним використанням книги. Без сторонніх відміток на сторінках.

Опис продавця: Книга може бути цікавою як для дослідників у галузі історії 2-ї світової війни, так і для широкого кола читачів.

(Продавець: retry)

Ціна 66,00 грн.

До замовлення прочитайте опис продавця!

БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ

Позначене * обов`язково для заповнення

Увага! Вводьте правильну адресу електронної пошти. За цією адресою з Вами зв`яжеться продавець.

Я не робот
Будь ласка, підтвердіть, що Ви не робот.
Для того, щоб не проходити цю перевірку, Ви можете зареєструватися або увійти.

 Переконливе прохання: під час замовлення повідомляйте продавцеві Ваш номер телефону. Номер телефону одержувача вимагають поштові служби під час відправлення замовлення і він дозволить продавцю зв'язатися з Вами, якщо не пройде е-мейл. Ваш номер телефону на сайті Букініст не публікується у вільному доступі.