Перегляд книги

Халиф на час. Новые сказки из "Тысячи и одной ночи" Москва : Издательство восточной литературы. 1961р. 408с., тип переплетіння: тверда обкладинка.

Категорiя: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Антропологія, етнографія, міфологія, фольклор;

Місце походження товару: СССР

Мова: російська

Опис: Переклад, передмова та примітки М. О. Сальє. Художник Л. С. Ерман. Цей збірник - перша публікація російською мовою казок та повістей із циклу "1001 ніч", не включених до "єгипетської" редакції. 8 вклейок з кольоровими ілюстраціями. Формат: 15 х 20,5 х 2,5 см. Перевод, предисловие и примечания М. А. Салье. Художник Л. С. Эрман. Настоящий сборник - первая публикация на русском языке сказок и повестей из цикла "1001 ночь", не включенных в "египетскую" редакцию. 8 вклеек с цветными иллюстрациями. Формат: 15 х 20,5 х 2,5 см.

Стан: добрий, дрібні плями на тканинній палітурці, невелике пошкодження його кутів; хорошее, мелкие пятна на тканевом переплете, небольшое повреждение его углов

(Продавець: bookseller)

Ціна 200,00 грн.

До замовлення прочитайте опис продавця!

БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ

Позначене * обов`язково для заповнення

Увага! Вводьте правильну адресу електронної пошти. За цією адресою з Вами зв`яжеться продавець.

Я не робот
Будь ласка, підтвердіть, що Ви не робот.
Для того, щоб не проходити цю перевірку, Ви можете зареєструватися або увійти.

 Переконливе прохання: під час замовлення повідомляйте продавцеві Ваш номер телефону. Номер телефону одержувача вимагають поштові служби під час відправлення замовлення і він дозволить продавцю зв'язатися з Вами, якщо не пройде е-мейл. Ваш номер телефону на сайті Букініст не публікується у вільному доступі.