Перегляд книги

Зубков Н. Г. Сучасний російсько-український українсько-російський словник 90000 слів Харьков: Ранок. 2003р. 720с., тип переплетіння: тверда обкладинка.

Категорiя: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Словники та довідники, енциклопедії; Словники іноземних мов; Учебники и самоучители иностранных языков;

Місце походження товару: Украина

Опис: Зубков Н.Г. - Сучасний російсько-український, українсько-російський словник. - Харків: Веста: Видавництво "Ранок", 2005. - 720 с. У Словнику наведено близько 90000 слів і словосполучень найуживанішої лексики сучасної російської та української мов, дотримано правил останньої редакції українського правопису. Додатки містять імена (чоловічі та жіночі) та імена по батькові, значну кількість власних географічних назв. Видання розраховано на викладачів вищої школи, службовців і наукових працівників усіх рівнів, учителів, школярів, студентів. Словник буде добрим порадником для всіх, хто прагне грамотно писати українською та російською мовами, а також удосконалювати усне мовлення.

Стан: новое

Опис продавця: Зубков Н.Г. - Сучасний російсько-український, українсько-російський словник. - Харків: Веста: Видавництво "Ранок", 2005. - 720 с. У Словнику наведено близько 90000 слів і словосполучень найуживанішої лексики сучасної російської та української мов, дотримано правил останньої редакції українського правопису. Додатки містять імена (чоловічі та жіночі) та імена по батькові, значну кількість власних географічних назв. Видання розраховано на викладачів вищої школи, службовців і наукових працівників усіх рівнів, учителів, школярів, студентів. Словник буде добрим порадником для всіх, хто прагне грамотно писати українською та російською мовами, а також удосконалювати усне мовлення.

(Продавець: TTMAAR)

Ціна 220,00 грн.

До замовлення прочитайте опис продавця!

БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ

Позначене * обов`язково для заповнення

Увага! Вводьте правильну адресу електронної пошти. За цією адресою з Вами зв`яжеться продавець.

Я не робот
Будь ласка, підтвердіть, що Ви не робот.
Для того, щоб не проходити цю перевірку, Ви можете зареєструватися або увійти.

 Переконливе прохання: під час замовлення повідомляйте продавцеві Ваш номер телефону. Номер телефону одержувача вимагають поштові служби під час відправлення замовлення і він дозволить продавцю зв'язатися з Вами, якщо не пройде е-мейл. Ваш номер телефону на сайті Букініст не публікується у вільному доступі.