Перегляд книги

Баржерон С. В., Косенко Т. І. Збірник матеріалів для вивчення англійської мови у дитячих садках та молодших класах шкіл Київ: Радянська школа. 1963р. 22с., тип переплетіння: важко вибрати.

Категорiя: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Шкільні підручники та посібники; Дитяча література: Пізнавальна, навчальна, розвиваюча; Іншомовні книги;

Місце походження товару: СССР

Мова: англійська

Опис: На жаль, невідома початкова комплектація цього набору дидактичних матеріалів. На цей час збереглися: 1. Папка. 2. Неповний комплект англійської абетки - 13 аркушів з однією (A - D) чи двома (E - Z) літерами та кольоровими малюнками до них. Відсутні літери C, O, P. 3. Повний комплект (9 аркушів) віршованої абетки - 3 або 2 літери на аркуші, фраза, що з ними римується, та кольоровий малюнок. Кольорові ілюстрації художників Правдивого Б. М., Тульчевської Г. О., Шевченко Т. П., Жолудєва Ю. Наклад 20 000. Формат аркушів 20 х 28,5 см, папки 22 х 29,5 см.

Стан: папка ціла, трохи потерта по краях, із слідами від ручки переважно з внутрішнього боку; більшість аркушів у дуже доброму стані, декілька мають невелику прим'ятість зкраю або мікронадрив, на одному на зворотньому боці дві англійські літери ручкою, на двох на лицьовому боці малопомітні позначки

(Продавець: bookseller)

Ціна 700,00 грн.

До замовлення прочитайте опис продавця!

БЛАНК ЗАМОВЛЕННЯ

Позначене * обов`язково для заповнення

Увага! Вводьте правильну адресу електронної пошти. За цією адресою з Вами зв`яжеться продавець.

Я не робот
Будь ласка, підтвердіть, що Ви не робот.
Для того, щоб не проходити цю перевірку, Ви можете зареєструватися або увійти.

 Переконливе прохання: під час замовлення повідомляйте продавцеві Ваш номер телефону. Номер телефону одержувача вимагають поштові служби під час відправлення замовлення і він дозволить продавцю зв'язатися з Вами, якщо не пройде е-мейл. Ваш номер телефону на сайті Букініст не публікується у вільному доступі.