Просмотр книги

І.С. Полікарпов , А.П. Закусилов Ідентифікація товарів. підручник Київ: Центр навчальної літератури. 2005г. 344с., тип переплета: твердый переплет.

Категория: Книга, журнал, альманах

Рубрика: Учебники и пособия для студентов;

Место происхождения товара: Украина

Язык: украинский

Описание: Полікарпов І., Закусілов А. Ідентифікація товарів: Підручик. У підручнику наведені відомості про загальні проблеми розпізнавання образів, ідентифікацію товарів та простежуваність товарних партій, критерії ідентифікації та її загальне забезпечення, зв'язок ідентифікації з сертифікацією продукції, фальсифікацію товарів, грошових знаків та цінних паперів. Підручник призначений для студентів спеціальностей ''Товарознавство та експертиза в митній справі'', ''Експертиза товарів та послуг'', ''Товарознавство та комерційна діяльність'', інших товарознавчих та економічних спеціальностей, пов'язаних зі сферою торгівлі.

Состояние: хорошее.очень хорошее.

Описание продавца: Зміст:Проблеми розпізнавання образів, Ідетифікація товарів та простежуваніст товарних партій.Товарна інформація. Маркування як засіб товарної інформації.Інформаційні знаки.Технічні документи.Ідентифікація як складова сертифікації продукції. Фальсифікація товарів.Ідентифікація грошових знаків та цінних паперів. Список рекомендованих джерел.

(Продавец: valeri)

Цена 500,00 грн.

До заказа прочитайте описание продавца!

БЛАНК ЗАКАЗА

Помеченное * обязательно для заполнения

Внимание! Вводите правильный адрес электронной почты. По этому адресу с Вами свяжется продавец.

Я не робот
Пожалуйста, подтвердите, что Вы не являетесь роботом.
Для того, чтобы не проходить эту проверку, Вы можете зарегистрироваться или войти.

 Убедительная просьба: при заказе сообщайте продавцу Ваш номер телефона. Номер телефона получателя требуют почтовые службы при отправке заказа и он же позволит продавцу связаться с Вами, если не пройдет е-мейл. Ваш номер телефона на сайте Букинист не публикуется в  свободном доступе.