Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

Children`s Literature: Prose

(Collection material is shown of user Vvedenski)

Зависть. Три Толстяка. Ни дня без строчки.

Price 30,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 30,00 hrn.

Order

Юрий Олеша. Зависть. Три Толстяка. Ни дня без строчки. . М.: Художественная литература. 1989 495s.

Description: В книгу известного советского писателя Юрия Карловича Олеши (1899-1960) вошли повесть `Зависть` - о первых годах жизни нового Советского государства, автобиографическое повествование, `Три толстяка` - Роман для детей про девочку Суок, канатоходца Тибула, оружейника Просперо, про то, как вместе с народом они победили своих угнетателей Трех Толстяков, `Ни дня без строчки`, представляющее собой одновременно и дневник писателя - с его размышлениями о жизни, литературе и искусстве, технике и спорте.

Status: практически отличное

Description of seller: обычный формат

Планета Черного Императора

Price 50,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 50,00 hrn.

Order

Дмитрий Емец.. Планета Черного Императора. М.: ЭКСМО. 2003 352s.

Description: Началась эта история с того, что Ира Матвеева приобрела странный компьютер. А в нем - программа уничтожения нашей планеты! И остановить ее невозможно! Иркин друг, Костик, такую *игру* видел впервые. К тому же настораживал таймер, неумолимо отщелкивающий оставшееся до катастрофы время. А тут еще выяснилось, что взрыв Земли уже четко запланирован в другом месте. Это место не что иное, как владения жестокого Черного Императора! И ребята, желая предотвратить трагедию, совершают грандиозное путешествие в... 2000 год до нашей эры! Но нечисть Черной Империи уже поджидает непрошеных гостей....

Status: отличное

Description of seller: обычный формат, Серия «От создателя Тани Гроттер»

Капитан Крокус

Price 100,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 100,00 hrn.

Order

Федор Кнорре. Капитан Крокус. М.: Антанта ЛТД. 1995 248s.

Description: Повесть о приключениях храброго капитана Крокуса и его друзей — знаменитого циркового клоуна Коко, льва Нерона, музыкального поросенка Персика и многих других — это сказка. В ней рассказывается о громадном городе, которым правят такие жестокие, жадные люди, что они решают запретить всех «живых» животных: дрессированных слонов и домашних собачонок, осликов и кошек, кроликов и львов — и превратить их всех в унылые заводные автоматы. Весёлый клоун объявлен преступником, потому что в городе запрещён весёлый смех, отменены старые сказки, наконец, отменяется и само детство: все ребята должны пройти скоростные курсы и вместе с Дипломом Об Окончании Детства получить звание Маленьких Взрослых. И вот о том, как ребята, не желающие лишиться детства, боролись, защищая свои любимые сказки, своих друзей-животных, помогали в неравной борьбе, полной опасностей и неожиданных приключений, мужественному капитану Крокусу и его неунывающему другу клоуну, и рассказывается в этой повести-сказке.

Status: близкое к отличному

Description of seller: энциклопедический формат, цв.иллюстрации

Аквамарин

Price 90,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 90,00 hrn.

Order

Еліс Гоффман. Аквамарин. Дніпропетровськ: Проспект. 2006 96s.

Description: Трохи збільшений формат. Кол. фотоіл. з фільму. Ця невеличка повість просотана незвичайними чарами. Й не лише через присутність чарівної істоти - русалки, а й через ту магію, яку народжує тільки справжня дружба. Дівчата бояться дорослішати, щоби не стати `наче всі ті люди, що навіть не здогадуються, що це таке, коли твій найкращий друг мешкає по сусідству, як оті дорослі, щой гадки не мають, як це - мати когось, хто розуміє тебе так, що чує кожну твою думку, яку ти ще навіть не вимовив уголос`. Зрозуміти цей страх може кожен, хто знає, що таке справжня дружба.

Status: Дуже добрий стан

Звичайний шкільний тиждень

Price 100,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 100,00 hrn.

Order

Ніна Бічуя. Звичайний шкільний тиждень. К.: Веселка. 1973 158s.

Description: Повість та оповідання. Звичайний формат. Ч\б та кол.іл. Мабуть, не раз бувало з тобою, читачу: маєш найкращі наміри, хочеш зробити усе якнайліпше — а ті твої наміри чомусь усякий сприймає як звичайний дитячиіі вибрик. Отаке трапляється і з Мирком Трояном, трохи наче зухвалим, а насправді — добрим, веселим і дотепним хлопцем, котрий може і вміє дуже багато: ловити раків, розмовляти з Сатурном, піклуватися про молодшого брата, по-справжньому товаришувати, не боятися грози і відповідальності за власні вчинки. Зрештою, ти можеш значно більше довідатися про Мирка та його друзів-семикласників, прочитавши повість «Звичайний шкільний тиждень». У книжці є ще кілька оповідань про твоїх ровесників. Художники: Котляр Є.

Status: Дуже добрий стан

Шура и Шурка

Price 120,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 120,00 hrn.

Order

В. Нестайко. Шура и Шурка. Симферополь: Крымиздат. 1958 124s.

Description: Немного увеличенный формат. Художник А.Смеляков. Авторизованный перевод с украинского К. Млинченко. Первое русскоязычное издание замечательного украинского советского писателя Всеволода Зиновьевича Нестайко. Черно-белые рисунки. Для младшего школьного возраста.

Status: среднее

Красная звездочка - храброе сердце

Price 500,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 500,00 hrn.

Order

Ефим Чеповецкий. Красная звездочка - храброе сердце. М.: Малыш. 1965 46s.

Description: Уменьшенный формат. Цветные ил.

Status: хорошее

Мама, Каська, Я і гангстери

Price 60,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 60,00 hrn.

Order

Єва Островська. Мама, Каська, Я і гангстери. Київ: Махаон-Україна. 2010 320s.

Description: Звичайний формат. У повісті відомої польської письменниці Єви Островської (нар. 1938 р.) головна героїня чотирнадцятилітня Данута Сосновська схожа на пухку пампушку. Вона щиро розповідає про свої комплекси, сестру-близнючку і про маму, якій доводиться виховувати їх без тата. Коли настали шкільні канікули, вся родина разом із хатнім звіринцем (пес Боґусь, кішка Целестинка, вуж Теофілко, павучок Фридерік) вирушила на авто до Мокрого Озера. Однак по дорозі несподівано спустило колесо... Це стало початком серії неймовірних і кумедних пригод.

Status: Практично відмінний стан. У повісті відомої польської письменниці Єви Остров-ської (нар. 1938 р.) головна героїня чотирнадцятилітня Данута Сосновська схожа на пухку пампушку. Вона щиро розповідає про свої комплекси, сестру-близнючку і про маму, якій доводиться виховувати їх без тата. Коли настали шкільні канікули, вся родина разом із хатнім звіринцем (пес Боґусь, кішка Целестинка, вуж Теофілко, павучок Фридерік) вирушила на авто до Мокрого Озера. Однак по дорозі несподівано спустило колесо... Це стало початком серії неймовірних і кумедних пригод.

Зоряний лицар

Price 60,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 60,00 hrn.

Order

Тамара Крюкова. Зоряний лицар. Харків: Ранок. 2015 352s.

Description: Звичайний формат. Серія "Країна фентезі". Він з'являється в повний місяць, лицар з опущеним забралом на примарному коні. З тих пір як він покинув землю, в ньому немає ні зла, ні добра. Його багатства незліченні, як зірки на небі, як сріблясті відблиски місяця на воді. Але горе тому, хто волею долі став його боржником. Всякого, у кого в душі знайшовся хоча б маленький куточок для жадібності, чекають суворі випробування. Для середнього шкільного віку.

Status: дуже добрий/наближений до відмінного стан.

Таємний сад

Price 100,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 100,00 hrn.

Order

Френсіс Годгсон Бернет. Таємний сад. Львів: Свічадо. 2008 256s.

Description: Звичайний формат. У безберегому книжковому морі не так уже й багато знайдеться життєствердних книжок, які однаковою мірою цікаві й дорослим, і дітям. Такою перлиною світової літератури, заради якої варто поринути в бездонні глибини письменницької фантазії, є знаменита книжка класика англійської літератури Френсіс Бернет «Таємний сад» (1911). Твір спонукає до роздумів, його хочеться обов’язково обговорити зі своїм найкращим другом. Головна героїня роману, Мері Ленокс, переїхавши з далекої екзотичної Індії до Туманного Альбіону, опинилася в незвичній для себе ролі: їй треба навчитися не тільки наказувати, а й просити. Вона шукає приховані двері до Таємного саду… Здається, вже з цього моменту розпочинаються реальні чари… Та ні, вони почалися ще з першої сторінки, коли егоїстична дівчинка поступово перероджується, відкриває в собі здатність розуміти й любити інших людей, змінюється на очах, а разом із нею зазнає перетворень і весь навколишній світ… Світла історія — на всі часи: для дітей і дорослих, яким варто частіше згадувати, що вони теж були дітьми!

Status: Дуже добрий/наближнений до відмінного стан

Несподівані скарби

Price 40,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 40,00 hrn.

Order

В. Щеглюк. Несподівані скарби. Львів: Тріда-плюс. 2012 264s.

Description: Трохи збільш. формат. Історичний роман для дітей та підлітків.«Несподівані скарби» – захопливий, насичений подіями історичний, одночасно ж і пригодницький, роман, що має за мету сформувати у молодого читача поняття Батьківщини, зв’язку поколінь, національної героїки та українського націоналізму. Дія роману починається у наші дні, але знайдений школярем архів дідуся – вояка УПА повертає нас у буремні роки початку ХХ століття – Першої світової війни, Визвольних змагань 1917–1922 рр., коли справжні патріоти України воювали за свободу рідного краю і становлення незалежності держави. Роман отримав премію та диплом лауреата на Міжнародному конкурсі «Коронація слова-2011».

Status: дуже добрий стан

Гаргантюа і Пантагрюель

Price 140,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 140,00 hrn.

Order

Франсуа Рабле. Гаргантюа і Пантагрюель. Київ: Веселка. 1984 224s.

Description: Енциклопедичний формат. Відомий роман великого французького письменника епохи Відродження, видатного реаліста й сатирика. Для середнього й старшого шкільного віку. Скорочений переказ з французької Ірини Сидоренко. Післямова Вадима Пащенка. Хкд. Ю.Крига. Багато кол. ілюстрацій на повну сторінку й в тексті.

Status: Практично відмінний стан.

Ой, гук, мати, гук

Price 40,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 40,00 hrn.

Order

Кулаковський В., Сиченко П.. Ой, гук, мати, гук. Київ: Веселка. 1972 288s.

Description: Трохи збільшений формат. Це повість про Івана Бондаренка — одного з непопулярніших після Залізняка і Гонти ватажків селянського національно-визвольного руху на Україні, відомого в історії під назвою Коліївщини. Автори вводять читача у вир напружених і драматичних подій, знайомлять із справжніми історичними особами.

Status: дуже добрий/наближений до відмінного стан

Принцесса Белоснежка

Price 60,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 60,00 hrn.

Order

Мария Крюгер. Принцесса Белоснежка. Варшава: Наша ксенгарня. 1977 32s.

Description: Энциклопедический формат. Пер. с польского С. Свяцкого, Цветные илл. Яна Мартина Шанцера. Очень красивые полностраничные цветные иллюстрации известнейшего польского художника, который иллюстрировал такие книги, как Дом под каштанами, Принцесса Белоснежка и многие другие.

Status: очень хорошее, иелкие недостатки.

Заира/Севильский цирюльник. Женитьба Фигаро

Price 35,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 35,00 hrn.

Order

Вольтер/Бомарше. Заира/Севильский цирюльник. Женитьба Фигаро. М.: Просвещение. 1987 224s.

Description: Немного ув. формат. Пьесы. Серия: Школьная библиотека. В книге, предназначенной для внеклассного чтения старшеклассников, представлены выдающиеся произведения французского театра эпохи Просвещения XVIII века: трагедия Вольтера `Заира` и комедии Бомарше `Севильский цирюльник` и `Женитьба Фигаро`. Тексты снабжены предисловиями и комментариями.

Status: хорошее

Твори

Price 30,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 30,00 hrn.

Order

Г. Гейне. Твори. К.: Молодь. 1984 320s.

Description: Звичайний формат. Серія "Шкільна бібліотека". 3-е видання. Ч/б фотоіл.

Status: Нормальний стан, дещо затерта обкладинка, штамп розф. бібл.

Сказки. Истории.

Price 30,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 30,00 hrn.

Order

Андерсен Х. К.. Сказки. Истории.. Минск: Просвещение. 1988 271s.

Description: Немного ув. формат. Сост., коммент. Л.Брауде. Перевод с датского. Цв.рисунки Р.Авотина. Вступит. статья К.Паустовского. В книгу великого датского сказочника входят сказки и истории из сборников «Сказки, рассказанные детям», «Новые сказки», «Сказки», «Истории», «Новые сказки и истории». Подобраны лучшие сказки, рассказывающие о самоотверженной любви и верности, о торжестве добра над злом.

Status: хороший, снизу надрыв корешка

Аннушка

Price 25,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 25,00 hrn.

Order

Рутковский В.. Аннушка. М.: Детская литература. 1977 112s.

Description: Увеличенный формат. Повесть. Художник Р. Вольский. Повесть о маленькой школьнице Аннушке, о ее маме, уехавшей в командировку «на самую смелую стройку - БАМ», о дружбе с дядей Володей и сельскими школьниками, придумавшими интересный «секрет» чтобы доставить радость ребятишкам, живущим на БАМе.

Status: очень хорошее

Озма из страны Оз

Price 70,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 70,00 hrn.

Order

Л. Ф. Баум. Озма из страны Оз. К.: Спалах. 1994 160s.

Description: Альбомный формат. Серия "Золоті джерела". Цветные ил. в тексте и на разворот Е. П. Ярохановой и О. В. Александровой. Это сувенирное издание познакомит с одной из увлекательных историй, рассказанной американским писателем Лайменом Фрэнком Баумом, - о сказочной стране Мечты, главный закон которой - Добро всегда преобладает над Злом. В Стране Оз `отменены` все конфликты, противоречия, теневые стороны жизни. Встреча с героями этой уникальной книги доставит радость читателям любого возраста.

Status: нормальное, недостатки по запросу.

(Seller: Vvedenski)

Price 120,00 hrn.

Order

Кіплінг Р.. Мауглі. З книги джунглів.. К.: Веселка. 1967 204s.

Description: Збільшений формат. Без суперобкладинки. Іл. Сергія Артюшенка. «Брати Мауглі» - перше оповідання циклу про людське дитинча Мауглі, яке потрапило в Джунглі і виховане зграєю вовків. Тут розказується про те, як Мауглі потрапив у вовчу зграю. Та яким чином Мати вовчиця, Балу, Багіра та Акела уберегли його від пазурів Шер-Хана. «Полювання Каа» - друге оповідання циклу про людське дитинча Мауглі. В цій частині розказується про викрадення Мауглі зграєю мавп-бандар-логів та яким чином його вдалося визволити. Тут вперше читач зустрічається з ще одним, майбутнім наставником людини-вовка - пітоном Каа, який й зіграв вирішальну роль у його визволенні. «Тигр! Тигр!» — в цій частині розказується про навернення Мауглі до людського життя в ближньому селі і особливості перебування його там. Також оповідається, яким чином йому вдалося перемогти свого заклятого ворога Шер-Хана й повернення Мауглі до своєї зграї та рідних джунглів.

Status: добрий стан, дарчий напис, дещо затерті края обкладинки й кутики, трохи зкошений блок.

Загадка старої дзвіниці

Price 40,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 40,00 hrn.

Order

Дрофань А.. Загадка старої дзвіниці. К.: Веселка. 1989 495s.

Description: Звичайний формат. Для мол. та серед. шк. віку. Передм. М.Ф. Слабошпицького. Кол. іл. Худож. В.А. Євдокименко. До книжки вибраних творів відомого українського письменника Анатолія Дрофаня увійшли повісті «Загадка старої дзвіниці», «Біла Криниця», а також оповідання. Гостросюжетні, цікаві й захоплюючі, ці твори, які полюбилися юним читачам, виховують у них почуття патріотизму, розповідають про складний світ дитинства, в якому є і радощі, і прикрощі. Вес книги 460 гр.

Status: дуже добрий стан

Таинственная находка

Price 120,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 120,00 hrn.

Order

Зента Эргле. Таинственная находка. Рига: Лиесма. 1981 111s.

Description: Увеличенный формат. Ил. Художник Э.Озолинь. Повесть. Перевод с латышского. Повесть популярной латышской детской писательницы о юных друзьях милиции, которые напали на след преступников и помогли разоблачить и обезвредить их. Повесть премирована на конкурсе Министерства внутренних дел Латвии. Тираж 45 тыс.экз.

Status: хорошее

Джованніно та Пульчероза

Price 110,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 110,00 hrn.

Order

Піреллі Д.. Джованніно та Пульчероза. К.: Веселка. 1975 128s.

Description: Збільшений формат. Повість-казка. Переклад з італійської В.Шовкуна. Малюнки А.Лаптєва. Обкладинка, титул І.Вишинського, Н.Котел. Ексцентрична повість-казка з соціально-критичними мотивами. Сільський хлопчик Джованніно, піддавшись на вмовляння непосидючої і марнославної блохи Пульчерози, вирушає в дорогу, щоб подивитися `як рухається світ`. З глухого села він потрапляє у велике місто, де йому доводиться несолодко - ні грошей, ні друзів у нього немає, і він змушений сам заробляти собі на життя. Простак Джованніно схильний діяти, піддавшись першому пориву, що раз у раз призводить до комічним і сумних наслідків. А підступна Пульчероза при першій же можливості кидає його, щоб підшукати господаря багатша. Поблукавши по країні, змінивши безліч занять, подорослішав і багато повидавший Джованніно повертається в рідне село, зрозумівши, що світ не стоїть на місці, але в стрімкому русі вперед люди втрачають деякі дуже важливі речі. Наклад книги 30 тис. прим. Вага книги 260 гр.

Status: добрий стан

Пригоди Грицька Половинки

Price 120,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 120,00 hrn.

Order

Нестайко В.. Пригоди Грицька Половинки. К.: Веселка. 1978 184s.

Description: Трохи збільшений формат. Повість та оповідання. Художник А.Василенко. Перше видання. Котька давно мріяв про цікаві пригоди. Але пригоди, які чекали його на базі відпочинку «Бережок», йому й не снилися… Крім повісті, до книжки увійшли ще веселі гостросюжетні оповідання «Космонавти з нашого будинку», «Ябеда», «Федько-соліст і кобила Муська», «Остання бомба», «Помста», «Злочин» Жори Горобейка», «Синє ведмежа Гришка».

Status: лобрий стан, трохи забруднена обкладинка

Десть міст

Price 45,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 45,00 hrn.

Order

Арджіллі М.. Десть міст. К.: Веселка. 1980 119s.

Description: Трохи зб.формат. Оповідання. Переклад з італійської В.Хазіна та Л.Шарінової. Малюнки Р. Сахалтуєва. Для середнього та ст. шкіл. віку. Десять оповідань прогресивного італійського письменника про видумані міста. Цю книжку італійський письменник Марчелло Арджиллі написав для підлітків, але її корисно почитати й дорослим читачам, бо розказані в ній історії мудрі й повчальні. Вага 130 гр.

Status: Добрий стан. Трохи забруднена обкладинка, корінець знизу на 1 см пощкоджений.

Сказки

Price 100,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 100,00 hrn.

Order

Почепцов Г.. Сказки. К.: Веселка. 1989 398s.

Description: Обычный формат. Художник В. Г. Серцова. Ляссе. Веселые и поучительные сказки о невероятных приключениях школьников, злых колдунах и добрых волшебниках, о загадочных феях и роботах. Иллюстрации черно-белые в тексте и цветные на отдельных вклейках. В книге три цикла сказок. Школьные сказки: `Самый круглый `отличник` в мире`, `Двойник приходит на помощь`, `Баклуша`, `Подарок вороны`, `Это мы не проходили...`. Волшебные сказки: `Дверь в волшебную страну`, `Бюро добрых услуг рассеянного волшебника`, `Замок на шестнадцатом этаже`, `Часы старого пирата`, `Город Фей`. Фантастические сказки: `Удивительное изобретение`, `Таинственное стеклышко`, `По морям, по волнам`, `Кубик`, `Приключения робота`. Вес книги 400 г.

Status: Очень хорошее, немного загрязнена тыльная сторона обложкию

Собрание сочинений в 12-ти томах.

Price 500,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 500,00 hrn.

Order

Твен М. . Собрание сочинений в 12-ти томах.. М.: Гослитиздат. 1959

Description: Обычный формат. 1959-1961. Том 1. Простаки за границей. Том 2. Налегке. Приложения. Том 3. Позолоченный век. Том 4. Приключения Тома Сойера. Жизнь на Миссисипи. Том 5. Пешком по Европе. Принц и нищий. Приложения (Об ужасающей трудности немецкого языка. Немецкие газеты и др.). Том 6. Приключения Гекльберри Финна. Янки при дворе короля Артура. Том 7. Американский претендент. Том Сойер за границей. Простофиля Вильсон. Том 8. Личные воспоминания о Жанне д'Арк. Том Сойер - сыщик. Том 9. По экватору. Таинственный незнакомец. Том 10. Рассказы, очерки. Публицистика. Том 11. Рассказы, очерки. Публицистика. Том 12. Из 'Автобиографии'. Из 'Записных книжек'. Избранные письма. Вступительная статья о жизни и творчестве Марка Твена написана М. О. Мендельсоном.

Status: хорошее/очень хорошее (чуть затерты края корешка)

П'ятнадцатирічний капітан

Price 70,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 70,00 hrn.

Order

Верн Ж.. П'ятнадцатирічний капітан. К.: Веселка. 1990 304s.

Description: Звичайний формат. Переклад Петра Соколовського.

Status: добрий/дуже добрий

Щоденник Миколки Синицина.

Price 100,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 100,00 hrn.

Order

Носов М.. Щоденник Миколки Синицина.. К.: Веселка. 1973 200s.

Description: Збільшений формат. З російської переклав Іван Сподаренко. Ч/б малюнки і кольорові вклейки. Художник Анатолій Василенко. Понад тридцять років пише Микола Миколайович Носов для дітей. Вдумливий художник, сповнений невичерпного гумору, Носов досконало знає психологію своїх героїв допитливих, кмітливих хлопят - мрійників, винахідників, фантазерів, які з дитинства несуть у собі всі кращі риси радянської людини. До книги ввійшла повість `Щоденник Миколки Синицина` та низка оповідань, які українською мовою ще не видавалися (Мишкова каша, Дружок, Телефон, Фантазери, Витівники, Латка та ін.).

Status: добрий стан, недоліки за запитом.

Мастер Триоль

Price 55,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 55,00 hrn.

Order

Абрамян Г.. Мастер Триоль. М.: Детская литература. 1981 96s.

Description: Немного ув.формат. Сказка. Рисунки В. Трубковича. В этой сказке нет ничего неправдоподобного. Истинная правда, что есть на свете замечательные волшебники, которые творят величайшее из чудес — музыку. Таков и один из героев сказки — Маэстро Гармониус. Есть и такие волшебники, которые с помощью дирижёрской палочки управляют целым городом музыкальных инструментов — симфоническим оркестром. Этим искусством овладевает мальчик Дирижелло, ученик Маэстро Гармониуса. Наконец, немало на свете музыкальных мастеров, больших знатоков своего дела. С одним из них вам предстоит познакомиться — это мастер Триоль. Ждёт вас и менее приятная встреча со злым волшебником Какофоном, которого приводят в бешенство любой мотив, любая самая короткая песенка, и он готов разорвать её на куски, вывернуть наизнанку, спеть шиворот-навыворот, задом наперёд, вверх тормашками, чтобы слушать было тошно. Что же происходит с ними со всеми в волшебном городе Капеллиане? Об этом вы узнаете, прочитав сказку.

Status: хорошее