Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

Satire and humor

(Collection material is shown of user Olenka)

Фельетоны и очерки

Price 25,00 hrn.

Order

(Seller: Olenka)

Price 25,00 hrn.

Order

Михаил Кольцов. Фельетоны и очерки. Москва: Художественная ли. 1961 496s.

Status: хорошее

Description of seller: Для настоящего издания были отобраны немногие фельетоны из богатого сатирического наследия М.Е.Кольцова. Выдающийся мастер художественного слова и образа, Кольцов обладал талантом обобщённой сатирической характеристики. Он умел находить типичное в частном явлени

Церемоніальний марш

Price 30,00 hrn.

Order

(Seller: Olenka)

Price 30,00 hrn.

Order

М. Білкун. Церемоніальний марш. Київ: Радянський письменник. 1974 200s.

Status: хорошее

Description of seller: На сторінках цієї збірки письменник-гуморист Микола Бїлкун виступає в дещо незвичному для нього амплуа. До книжки входять новели, оповідання, бувальщини про Велику Вітчизняну війну. Автор в основному розповідає про ті події, свідком яких був сам. Окреме місце в збірці посідає повість «Лейтенант Галета». У центрі твору — людина, що юнаком пішла захищати Батьківщину, була тяжко поранена, а зараз мирно трудиться і виховує патріотизм та любов до військової справи у підростаючого покоління. Схвильовані розповіді М. Білкуна про героїзм радянських людей у роки війни відзначаються глибоким патріотизмом, герої його творів — представники багатьох народів нашої Вітчизни.

Хресний хід

Price 25,00 hrn.

Order

(Seller: Olenka)

Price 25,00 hrn.

Order

Ярослав Гашек. Хресний хід. Київ: Політичної літератури України. 1983 222s.

Status: хорошее

Description of seller: У книзі зібрано багато яскравих сатиричних творів, у яких автор таврує релігійні забобони, марновірство, нищівно висміює святенницьку релігійну мораль, жадібність, користолюбство духовенства.